Az euCSOPORT

Cégcsoportunk bemutatkozik


Bármelyik cégünkkel is lépjen kapcsolatba, hosszú távú, üzletileg sikeres megoldásokra törekszünk!

Szaktudásunkat és tapasztalatunkat elérhetővé tesszük partnereink számára. A tőkeerős euCSOPORT nagy biztonságot nyújt kiemelkedő projektekben. Akár humánerőforrás, akár technológiai üzletágaink közül választ szolgáltatást, rugalmas hozzáállásunkkal bizonyosan megteremtjük az Önnek leginkább kedvező feltételeket.

www.eucsoport.hu

euJOBS

Vállalkozásunk garantálja, hogy szakértői munkánkat igénybe véve cégüknél a munkaügyi tevékenység tervszerű, gazdaságos, színvonalas szakmai tartalommal, a jogszabályok által biztosított keretek között működjön, így munkaügyi ellenőrzés esetén nem kell munkaügyi bírság kiszabásától tartaniuk.

www.eujobs.hu

euDIÁKOK

Közel egy évtizedes fennállásunk során kiterjedt szakmai, és partneri kapcsolatot alakítottunk ki több neves hazai közép – és felsőoktatási intézménnyel. HR projektjeink során velük együttműködve képesek vagyunk rugalmasan reagálni a beérkező igényekre. Ez a konstrukció kifejezetten jól hasznosítható abban az esetben is, amikor sürgősen, néhány nap erejéig nagy létszámra van szüksége cégének.

Legfőbb erősségünk a hosszú távú, kvalifikált feladatok ellátása (irodai és call-center tevékenység), valamint a szakmai gyakorlatos programokban való segítségnyújtás Partnereink és diákjaink részére.

www.eudiakok.hu

euSALESMAN

Vállalkozásunk elsősorban keresőre optimalizált weboldalak és online áruházak készítésére, illetve meglévő weboldalak optimalizálására szakosodott. Szaktudásunkkal képesek vagyunk üzleti növekedést elérni az Ön üzletágában is. Tegyen próbára minket, kérje ajánlatunkat!

www.eusalesman.hu

euPHONE

Forduljon hozzánk bátran, mert egyedi, rugalmas megoldást kínálunk az Ön cégénél felmerülő bármely telekommunikációs kérdésre, legyen az eseti jellegű, vagy hosszú távú.

Partnereink olyan komplex szolgáltatási csomagot kapnak, amellyel megőrzik versenyképességüket!

www.euphone.hu

euFA

Két olyan társadalmi csoporttal kívánunk folyamatosan foglalkozni, melyeknek a munka világába be- illetve visszaintegrálása a legnehezebb.

Megváltozott képességű munkavállalók (Vakok és gyengénlátók, mozgáskorlátozottak, siketek, nagyothallók) és fiatal pálykezdők segítése.

www.eufa.hu