Kedves Munkavállalónk! Figyelembe véve és elfogadva a hazai Operatív Törzs óvintézkedési javaslatait irodánkban a személyes ügyintézés csak előzetes időpont foglalást követően lehetséges. Időpontot foglalás és egyéb kérdés esetén kérjük keressen bennünket elérhetőségeink egyikén. A folyamataink zökkenőmentesen működnek tovább az online térben. Számítunk a munkájára és köszönjük, hogy elkötelezett marad az euJOBs iránt!

Gyorséttermi munkatársakat keresünk Gödöllőre

Gyorséttermi munkatársakat keresünk Gödöllőre

euJOBS - Állás Neked!

Munkavégzés helye

Gödölllő

Munkaidő

6-8 órában munkaidőbeosztással. Az éttermek hétfőtől vasárnapig nyitva vannak ünnepnapokon is. A beosztást tekintve az étterem rugalmas.

Fizetés

Kezdő bruttó 1500 Ft / óra + személyzeti fogyasztás + munkaruha.

Munkaadó ajánlata

A kezdő havi béred főállásban műszakpótlékok és túlóra nélkül nettó 173 000 Ft lesz. Műszakpótlékokkal akár 243 000 Ft is megkereshető már próbaidő alatt is

Egyéb

3 hónap után béremelés. Amennyiben van középfokú végzettséged, vendéglátás iránt érdeklődésed, ügyes és motivált vagy, úgy nagyon könnyen és gyorsan előreléphetsz. Akár már a nulladik pillanatban a második lépcsőfokon állhatsz!

Céginformáció

Magyarországon az első amerikai típusú gyorséttermet megnyitó, jelenleg is a legnagyobb hálózattal rendelkező partnerünk keresi új munkatársait Gödöllőn nyiíó éttermébe. Legyél te csapatunk új tagja!

Feladatleírás

Kellemes munkakörnyezetben, egy pörgős csapat részeként a munkakör
• konyhai feladatok ellátása,
• a vendégek kedves, udvarias kiszolgálása, kasszakezelés

Elvárások

• Dinamikus, barátságos, nyitott személyiség
• Megfelelő állóképesség

Jelentkezem a munkára

Gyorséttermi munkatársakat keresünk Gödöllőre

Adatvédelmi feltételek


Munkaerő-kölcsönzési engedély szám: 3206-1/2011-899
Magán-munkaközvetítői regisztrációs szám: 2947-1/2011-792