Munkaerő kiválasztás

Megtaláljuk, akire szüksége van: Munkaerő kiválasztás

Kiválasztás

HR osztállyal nem rendelkezik minden vállalat – ha igen, akkor is adódhat olyan helyzet, amely meghaladja a kapacitásukat. Például vállalhat egy cég olyan projektet, amelyhez kötött időre van szüksége olyan speciális szaktudásra, amellyel munkatársai nem rendelkeznek. Amire ilyenkor a legkevésbé van szükség, az a plusz adminisztráció és költség – az euJOBS-nál éppen ezektől szabadítjuk meg partnereinket.

Amikor cégének munkaerőt választunk, azt jól szervezett, ellenőrzött szakmai stratégia mentén tesszük. Az eljárás a toborzástól a kiválasztásig megbízóink elvárásai alapján, gördülékenyen zajlik.

Munkaerő kiválasztási stratégiánk jól szervezett, szakmailag gondosan felépített, ellenőrzött folyamat mentén halad. A kapcsolódó eljárások mindenkori fejlesztésre cégünk nagy hangsúlyt fektet.

Hogyan?

  • Toborzási stratégiát készítünk: a leghatékonyabb tervet alkotjuk, minden eset egyedi tényezői alapján. Igény szerint profilt állítunk fel.
  • Kezeljük a hirdetéseket és a jelentkezéseket: jól ismerjük a HR hirdetési piacot. Célzott eljárásunknak köszönhetően ígéretes önéletrajzok közül válogatunk, a referenciák hitelességét szigorúan ellenőrizzük.
  • Személyesen választunk: három lépcsős kiválasztási folyamatunk sarokköve a személyes interjú. Az euJOBS-tól csak olyan jelöltek érkeznek cégéhez, akiket közvetlenül is megismertünk. Ha a pozícióhoz szükséges, lebonyolítjuk a kiegészítő (informatikai, nyelvi) teszteket.
  • Jellemezzük a jelölteket: részletes és alapos profilt biztosítunk a cégének kiválasztott potenciális munkavállalókról. Nagy hangsúlyt fektetünk erre, hiszen ez a fajta továbbítás kulcsfontosságú ahhoz, hoz a kiválasztás folyamata elégedettséggel végződjön.