Előnyeink

Röviden az euJOBS Kft.-ről

Biztonságos munka

Cégünk sok éves múltra tekint vissza. Olyan előnyöket tudunk nyújtani a nálunk dolgozóknak, amivel jogilag biztonságosabb környezetet tudunk teremteni. Vállalkozásunk munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozik. Ez leegyszerűsítve annyit jelent, hogy Ön, mint munkavállaló "rajtunk keresztül" végzi a munkát a munkahelyén.

A munkaügy szakértői

Sok-ezer embert foglalkoztatunk, így gyakorlottan és a mindenkori törvényeknek megfelelően végezzük a tevékenységünket. Ha az Önnek munkát adó cégnek nem kell foglalkoznia a "papírmunkával", valamint anyagilag és adótervezés szempontjából is előnyösebb helyzetbe tud kerülni, az közvetve Önnek is előnyös!

A dolgozóknak nyújtott előnyök, fizetés

Fizetését mi utaljuk el az Önnel munkaszerződésben rögzített időpontban. Ez akkor is megtörténik, ha a megbízó cég (a munkavégzés helye) még nem utalta el részünkre a béreket.

Becsület, törvényesség

Arra törekszünk, hogy a munkavállalóinkkal és egyéb partnereinkkel fennálló kapcsolatot a becsületesség és a legmagasabb fokú korrektség jellemezze! A munkavállalóink érdekeit is képviseljük, valamint az MMOSZ keretein belül is lobbizunk érdekükben.