Kedves Látogatónk! 2018. december 16-án (vasárnap) szolgáltatói karbantartás miatt előfordulhat, hogy 08:00-16:00 között a honlapunk nem lesz elérhető! Az okozott kellemetlenség miatt elnézését kérjük!
Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy az elmúlt napokban különböző facebook csoportokban megjelentek olyan munkalehetőségek, amelyeket az euJOBS nevében hirdettek, és a jelentkezőktől üzenetben azt kérték, hogy személyes igazolványaikat fotózzák le és küldjék el a hirdetőnek. Ezek a hirdetések valójában NEM tőlünk vannak! AZ ÁLTALUK POSZTOLT MUNKÁKRA VALÓ JELENTKEZÉS SORÁN MINDIG ÉS KIZÁRÓLAG AZ EUJOBS HONLAPJÁRA IRÁNYÍTJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET ÉS A HIVATALOS OLDALUNKON TÖRTÉNIK AZ ADATBEKÉRÉS A GDPR SZABÁLYAINAK MEGFELELŐEN. Így kérünk mindenkit, aki ilyen hirdetéssel találkozik, NE KÜLDJE EL AZ ADATAIT, mivel ezekkel visszaélhetnek. Ha ilyen hirdetéssel találkoztok, jelezzétek felénk!

Regisztráció

Rövidített regisztráció

Személyes adatok

Hol dolgozna?*

Önéletrajz

Jelen jelentkezési adatlap kitöltésével és önéletrajzom megküldésével elfogadom az Eu-Jobs Kft. adatvédelmi politikáját. Egyszersmind hozzájárulok, hogy az Eu-Jobs Kft adataimat adatbázisában kezelje - amellett, hogy beleegyezésem nélkül azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Az adatok módosítása vagy törlése e-mailben, illetve az Eu-Jobs Kft irodában telefonon vagy személyesen történhet.