Változás az irodai nyitvatartásunkban: május 30-án irodánk 11:30 órakor nyit!

Pályázatok

A kedvezményezett neve: EU-JOBS Kft.

A képzések elnevezése és célja:

  • Hatékony csapatépítés: célja, hogy a képzésben résztvevők megismerjék a hatékony csapatépítéshez szükséges ismereteket.
  • Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.
  • Vezetői kompetencia-fejlesztés: célja, a vezetői eszköztár gyakorlati ismereteinek mélyítése, cégspecifikus helyzetekben a szükséges eszköz felismerése, a vezetői kompetencia tárház bővítése, tudatos vezetői döntések meghozatalához szükséges gyakorlati ismeretek elsajátítása.
  • Időgazdálkodás: célja a hatékony időgazdálkodás kialakításához szükséges ismeretek elsajátítása.
  • Excel képzés (haladó): célja az Excel magabiztos használatának elsajátítása.

A szerződött támogatás összege: 5 511 325 Ft

A képzések részletes bemutatása:

  • Hatékony csapatépítés: megismerik a csapatépítés eszközeit, a hatékony csapat funkcióit és céljait, a hatékony csapatkommunikációt, az agilis vezetői hozzáállást.
  • Kommunikáció és konfliktuskezelés: a résztvevők megismerik a verbális és nonverbális kommunikációt, egy- és kétárnyú kommunikációt, szervezeti és nyilvános kommunikációt, az aktív hallgatást, nyílt és zárt kérdéseket, kommunikációs gátakat, a kérdezéstechnikákat, szerepléstechnikákat. Megtanulják a konfliktuskezelési stílusokat és módszereket, kommunikációs gátakat, életpozíciókat, viselkedésmintákat, az egyéni és csoportos konfliktuskezelést.
  • Vezetői kompetencia-fejlesztés: a résztvevők megtanulják a vezetői szerepeket, stílusokat, a vezetői kommunikációt, a kommunikációs hibákat és azok kiküszöbölését, a vezetői stressztényezőket, a konfliktusfeloldó technikákat, a vezetés funkcióit, a tudatos vezetői hozzáállást.
  • Időgazdálkodás: a résztvevők elsajátítják a személyes időmérleg készítést, időtervezést, priorizálást, megismerkednek az időrabló tevékenységekkel, megtanulják a stressz és az időnyomás kezelését, a kommunikációs mikro-technikák összefüggéseit.
  • Excel képzés (haladó): a résztvevők megtanulják a táblázat mentését PDF-be, a tagolt szöveges dokumentumok (CSV) táblázattá alakítását, az irányított beillesztést, megjegyzések beszúrását és kezelését, a feltételes formázást, legördülő lista készítését, a statisztikai és logikai függvények használatát, a keresési, szöveg, adatbázis, pénzügyi és matematikai függvényeket, zárolt cellák, lapvédelem és ágyazás használatát.

A képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.05.31.