Rólunk

Külföldi munkavállalás

Az euJOBS Kft. célja, hogy a magyarországi munkavállalók számára minél szélesebbre tárja az Európai Unió kapuját. 2010 óta már nem csak itthon, de külföldön is állandóan keressük azokat a munkákat, amelyek a jelentkezők számára a pénzkereseti lehetőségeken túl a multikulturális csapatmunkát, a szakmai tapasztalatszerzést, a kulturális sokszínűséget, vagy éppen a nyelvtudásbeli fejlődést biztosíthatják.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a mai huszonéves korosztálynak komplex kihívásokkal kell szembenézniük. A multicégek csak a legjobbakat veszik fel, egy diploma már nem is elég, már pályakezdőként legyen több éves tapasztalat, és mindenféle KPI indikátoroknak kell már rövidtávon megfelelni. Mi abban hiszünk, hogy mindig van alternatíva, éppen ezért igyekszünk minden jelentkező számára az optimumot biztosítani. Már akár egy fél vagy egyéves külföldi munka végeztével tapasztalataink szerint jobban tud mindenki helyt állni az itthoni interjúk sokaságában.

Miért válassza az euJOBS nemzetközi csapatát?

  • Évtizedes toborzásban és kiválasztásban szerzett tapasztalatunk van
  • Idén már 4 éve, hogy fiatalok egy csoportját hollandiai munkavégzésre toboroztuk
  • 2010 óta több mint 500 fiatalt segítettük főállású külföldi pozícióhoz
  • Az általunk kiközvetített munkavállalók eddig körülbelül 1 milliárd forintnak megfelelő eurót kerestek
  • Nálunk akár aktív B1-es angol és vagy német nyelvtudással is találhat külföldi munkát

Felkészült egy sokat ígérő kalandra? A külföldi munkavállalás mindig komplex és komoly döntés, de ellentételezésként valódi élettapasztalatot és sok értékes új kompetenciát is biztosíthat.

Minden munkatársunk, aki a folyamatokban segítségére lesz vagy tanult, vagy hosszabb ideig dolgozott külföldön. Szakmai hozzáértésünket az elmúlt négy évben lebonyolított több ezer interjú, több száz nyílt nap sikeres szervezése, valamint tucatnyi állásbörzén nyújtott prezentáció is erősíti. De vajon kik azok, akik a háttérből segítik a nemzetközi csapat tevékenységét?

Álláskeresés