Cégünkről

A mi utunk. Cégcsoportunk története

Cégcsoportunk bemutatkozik

Bármelyik cégünkkel is lépjen kapcsolatba, hosszú távú, üzletileg sikeres megoldásokra törekszünk! Szaktudásunkat és tapasztalatunkat elérhetővé tesszük partnereink számára. Az euJobs HR-Group nagy biztonságot nyújt kiemelkedő projektekben. Rugalmas hozzáállásunkkal arra törekszünk, hogy megteremtjük az Önnek leginkább kedvező feltételeket.
eujobshrgroup.hu
Az euJobs Cégcsoportunk felnőtteket kölcsönző tagja.

Magyar és külföldi partnercégeink számára nemcsak megfelelően képzett és motivált hazai, ukrán és további három országbeli munkaerőt biztosítunk, hanem (költség)hatékony működést leginkább elősegítő foglalkoztatási formát, az ehhez szükséges adminisztrációt, dedikált projektvezetőt és jogi hátteret a foglalkoztatásban.
eujobs.hu
Az euDiákok Cégcsoportunk diákokat foglalkoztató tagja, az ország harmadik legnagyobb iskolaszövetkezete.

Hazánkban működő multinacionális nagyvállalatok számára középiskolás és egyetemista munkaerőt biztosítunk, ami gyors, rugalmas és járulékmentes foglalkoztatási forma az alkalmi vagy hosszútávú munkaerőigényre, ezen túl tökéletes megoldás az utánpótlás kinevelésére.
eudiakok.hu
A Nyugdíjtöbblet cégcsoportunk nyugdíjasokat foglalkoztató tagja.

Hazai partnereink számára időskorú munkavállalókat biztosítunk, akik akár otthonról is dolgozhatnak, ami gyors, rugalmas és járulékmentes foglalkoztatást garantál. Ezen felül a nyugdíjas munkaerő több tíz éves tapasztalata segítségül szolgálhat az új és pályakezdő kollégák betanításában is.
nyugdijtobblet.hu