Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzés: Mikor érdemes választani?

A munkaerő-kölcsönzés ideális megoldás lehet, amikor a vállalatoknak szezonális termelési ingadozásokkal, költségvetési átszervezésekkel vagy létszámstoppal kell szembenézniük. Egy nagyobb projekt gyakran igényel több munkaerőt, és olyan kihívások is felmerülhetnek, mint a nagy létszámú szabadságolás vagy GYES miatti kiesés. Ha cégvezetőként ilyen helyzetekkel találkozik, az euJobs munkaerő-kölcsönzési szolgáltatása kínálja a tökéletes megoldást.

Miért válassza az euJobs munkaerő-kölcsönzés szolgáltatását?

Partnereinknek a munkaerő-kölcsönzés szolgáltatással nemcsak bérköltségei nem nőnek, hanem a hirdetés, munkaerő toborzás és munkaerő kiválasztás pénzügyi terheit is levesszük a vállukról. Átvállaljuk az adminisztráció és a munkaerő kiválasztás feladatait. Csak olyan munkaerőt kölcsönzünk, aki ügyfelünk elvárásainak maximálisan megfelel, így a későbbi saját állományba vétel lehetősége is nyitva áll előttük.
A munkaerő-kölcsönzés olyan foglalkoztatási forma, amely előnyöket kínál mind a munkaadók, mind a munkavállalók számára. A vállalatoknak lehetőségük van rugalmasan reagálni a piaci változásokra, miközben a munkavállalók is számos előnnyel járnak. A munkaerő-kölcsönzés a modern vállalatok választása a hatékony és költséghatékony foglalkoztatás érdekében.
Középpontban az Ügyfél
Megbízóink igényeit úgy teljesítjük, hogy növekedjen a versenyképességük, és hozzájáruljunk hatékony szervezetfejlődésükhöz.
Szakértelem
Az euJobs széles körű szakértelme és 20 éves tapasztalata a munkaerő-kölcsönzésben garantálja, hogy ügyfeleink a legmegfelelőbb munkaerőt kapják, legyen szó akár hiányszakmákról vagy speciális képességeket igénylő pozíciókról. Itthonról és igény szerint külföldről, harmadik országból.
Rugalmasság
A munkaerő-kölcsönzés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink gyorsan és hatékonyan reagáljanak a munkaerőpiaci változásokra.

HR szolgáltató szakértelmünk és tapasztalatunk garantálja, hogy partnereink a legmegfelelőbb munkaerőt kapják.
Jogi és adminisztratív könnyítés
A munkaerő-kölcsönzés során az euJobs, mint HR szolgáltató cég veszi át az összes munkajogi és adminisztratív kötelezettséget.

Foglalkozatásunk, eljárásaink maradéktalanul megfelelnek a törvényi elvárásoknak.

Ha szeretné megtudni, hogy milyen előnyökkel járhatnak szolgáltatásaink, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés