Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés: cégéhez vezetjük a legjobb munkaerőt

Munkaerő-közvetítés

Munkaerőt keres, de nem tudja, hogyan kezdje el? Keresése régóta sikertelen? Túl sok terhet jelent tartani a lépést cége fluktuációs arányával? Könnyebbséget jelentene, ha csak a legjobb jelentkezőkkel kellene egyeztetnie? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, a munkaerő-közvetítést cége problémájára találták ki.

Az euJOBS csapata Önnel közösen részletesen felméri a vállalatot, a betöltésre váró pozíciót, a munkakörnyezetet – így pontosan tisztában leszünk elvárásaival.

A munkaerő-közvetítési folyamat végén már csak a 3 legalkalmasabb jelölttel kell találkoznia, akik közül személyesen választja ki a cégének legmegfelelőbb munkaerőt. Arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a jelöltet try and hire rendszerben 3-6 hónapig az euJOBS állományában foglalkoztassa, majd kölcsönös pozitív tapasztalat esetén vehesse saját állományba.

Szolgáltatáscsomagjaink

I. Munkaerő-közvetítés Alap / Direct-placement Basic /

Mikor ajánljuk?

Ha pozíciójának kritériuma érettségi és/vagy OKJ bizonyítvány megléte.

Mit tartalmaz?

  1. Kiterjedt adatbázisunkból felkutatjuk a lehetséges jelölteket
  2. Telefonos, majd személyes interjú alapján kiválasztjuk a 3 legalkalmasabb munkaerőt
  3. Jellemzésünk alapján, majd igény szerint személyes találkozón is megismeri a három jelöltet
  4. Pozitív döntés esetén a választott munkavállaló cége állományába kerül

II. Fiatal tehetségek felkutatása / Talent Sourcing /

Mikor ajánljuk?

Ha pozíciójának kritériuma felsőfokú végzettség, esetleg a munkakör még kialakítás, fejlesztés alatt áll.

Mit tartalmaz?

Az I. csomag tartalmán túl segítünk továbbfejleszteni, profilizálni a betöltendő pozíciót. Olyan junior munkavállalókat kutatunk fel, akiknek a munkakör betöltése egyben személyes fejlődést is jelent – hiszen ez az erősen motivált attitűd minden cégnek jelentős hozzáadott értékkel bír.

III. Munkaerő-közvetítés Prémium / Direct Placement Premium /

Mikor ajánljuk?

Ha stratégiai fontosságú pozíció betöltéséről van szó, amelyhez a felsőfokú végzettség mellett fontos a sokrétű tapasztalat, és a kiterjedt soft-skill tudástár.

Mit tartalmaz?

Az I. csomag tartalmán túl részletes egyeztetés után mélyebb iparági elemzést végzünk. A fejvadászat szakmai kritériumai alapján, megfelelő hatékonysággal és diszkrécióval járunk el. A magas elvárásoknak leginkább megfelelő jelöltekkel személyes találkozót szervezünk, a legjobb választás érdekében.

Díjazás:

Ön minden esetben csak sikeres teljesítés esetén fizet sikerdíjat.

Valamennyi szolgáltatáscsomag esetén a sikerdíjunk az adott pozícióban felkínált bruttó éves fizetés egy előre meghatározott százalékával megegyező összeg lesz.