Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk bemutatása

Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk keretén belül, az Ön igényeit teljes körűen felmérve, a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni az Ön és a keresett pozíció elvárásainak leginkább megfelelő munkavállalót. Bízza ránk a toborzás-kiválasztás szakmai folyamatát majd válassza ki leendő munkatársát egy előzetesen megszűrt csoportból.

Levesszük a hosszadalmas keresgélés terheit és a kiválasztás kockázatát a válláról, így időt és pénzt takaríthat meg! A garancianyújtás feltétele minden esetben az ügyfél és szolgáltató között létrejött megállapodás.

Válassza munkaerő-közvetítési szolgáltatásunkat!

Ön megfogalmazza igényeit, mi megtaláljuk Önnek a megfelelő munkatársat. A munkaerő-közvetítés két alapvető folyamata a toborzás és a kiválasztás. A konkrét folyamatok megkezdése előtt kollégáink Önnel együtt felmérik vállalatát, az adott pozíciót, valamint a leendő munkavállaló munkakörnyezetét annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjunk az Ön által megfogalmazott elvárásokról. Az így elkészült vállalati és munkaprofil valamennyi munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk kapcsán kulcskérdés, hiszen ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a sikeres jelölt prezentációt.

A munkaerő-közvetítés a megoldás, ha:

 • nem tudja, hogyan kezdje el a keresést,
 • régóta sikertelenül keres,
 • többször csalódott,
 • ha egyszerűen kiszervezné a kiválasztás folyamatát,
 • ha belső fluktuációs arányszámai miatt, bizonyos pozíciókra szüntelenül keres,
 • ha a keresés adott esetben egy még meglévő munkatárs cseréjére irányul,
 • ha a keresés során Ön kizárólag a legalkalmasabbnak tűnő jelöltekkel szeretne egyeztetni,
 • ha keresés az Ön számára másodlagos tevékenység, melyben a szakértői támogatás az a plusz érték, amiért hozzánk fordul,
 • ha a keresés eredményeképpen az újonnan kiválasztott munkavállalót, először 3-6 hónapig az állományunkban szeretné foglalkoztatni, majd ezt követően pozitív vélemény esetén saját állományba átvenni.

Miért jó ez Önnek?

 • segítünk átgondolni a pozíciót és az elvárásokat
 • nem kell a hosszadalmas toborzással foglalkoznia
 • csak a legjobb jelöltekkel (3) kell találkoznia
 • a jelöltek közül könnyedén választhat saját preferencia alapján
 • megoldjuk régóta sikertelen keresési gondjait
 • gyorsan, kisebb kockázat mellett töltheti be az adott pozíciókat

Szolgáltatáscsomagok és díjazás:

Együttműködésünk során az alábbi csomagok közül választhat:

I. Munkaerő-közvetítés Alap / Direct-placement Basic /

Munkaerő-közvetítés Alap / Direct-placement Basic

Meglévő adatbázisunkból felkutatjuk Önnek a lehetséges jelölteket. A leszűrt adatbázisban lévő személyekkel tanácsadóink először telefonon, majd személyesen is interjúznak. Kizárólag az interjúink során jól teljesítő maximum 3 jelöltet profilizáljuk és juttatjuk el Önhöz megtekintésre. Érdeklődése esetén egy személyes találkozó keretein belül megismerheti az általunk javasolt jelölteket. Szakmai döntését ezen találkozó alapján fogadjuk, és annak megfelelően járunk el. Pozitív döntését követően az új munkatárs az Ön vállalatának állományába kerül.

Milyen esetekben javasoljuk ezt a csomagot?

Olyan pozíciók esetén, melyek betöltésének az érettségi, továbbá valamely OKJ bizonyítvány megléte a kritérium.

II. Fiatal tehetségek felkutatása / Talent Sourcing /

Fiatal tehetségek felkutatása / Talent Sourcing

Ha létezik az Ön vállalkozásában egy olyan pozíció, amely még kialakítás alatt van, esetleg mindössze néhány éves kezdeti tapasztalatokkal bír, de mindenképpen továbbfejlesztésre szorul, akkor segítünk Önnek. Vállaljuk olyan junior munkatársak felkutatását, akik számára a kihívás pozitív értékrenddel párosul, és akik az önmegvalósításra való törekvést, a megfelelő attitűddel párosítva, mint sikertényező hordozzák magunkban.

Milyen esetekben javasoljuk ezt a csomagot?

Olyan pozíciók esetén, ahol a valamely felsőfokú végzettség megléte előfeltétel.

III. Munkaerő-közvetítés Prémium / Direct Placement Premium /

Munkaerő-közvetítés Prémium / Direct Placement Premium

Bízzon meg bennünket stratégiai fontosságú pozíciók betöltésével! Az iparági szakértelem és know-how, valamennyi versenyképes, meghatározó piaci pozícióra törekvő vagy már piacvezető vállalat számára kulcsfontosságú kérdés. Ilyen irányú megbízások esetén a kereséseket megelőzően mélyebb iparági elemzést végzünk és a fejvadászat szakmai kritériumai szerint járunk el. Prémium szolgáltatásunk során a hatékonyság, a diszkréció és a szakmaiság vezérel minket.

Milyen esetekben javasoljuk ezt a csomagot?

Olyan pozíciók esetén, ahol a felsőfokú végzettség mellett, nagy hangsúly van az egyén kiterjedt tapasztalataira, továbbá soft-skill tudástárára.

Díjazás:

Szolgáltatásainkért garanciát vállalunk, melyért Ön minden esetben sikerdíjas alapon fizet.

Valamennyi szolgáltatáscsomag esetén a vállalási díjunk az adott pozícióban felkínált bruttó éves fizetés egy előre meghatározott százalékával egyenlő összeg lesz.

Árajánlat kérés